Het LetselschadePAVILJOEN

Het LetselschadePAVILJOEN is ontstaan vanuit de doelstelling een bijdrage te leveren aan het verbeteren van de letselschaderegeling. Daarnaast was er een behoefte om alle betrokkenen rondom een letselschaderegeling met elkaar in contact te brengen. Een ontmoetingsplek voor letselschadeslachtoffers, verzekeraars, belangenbehartigers en dienstverlenende bedrijven en organisaties. Op het LetselschadePAVILJOEN is ruimte voor innovatieve projecten en nieuwe initiatieven. Ook kunnen letselschadeadvocaten, arbeidsdeskundigen of herstelcoaches gratis spreekuur draaien om samen te bekijken wat hun discipline voor een slachtoffer zou kunnen betekenen. Support is niet alleen informatie vergaren en kennis opdoen, maar vooral ervaren en beleven.

 

HERSTELcafé
Op één van de middagen kan iedereen die zich met herstelgerichte dienstverlening bezighoudt ideeën uitwisselen en netwerken.  Dit alles onder het genot van een drankje.

 

 

De Letselschade Academy
Letselschade is een specialistisch vakgebied. Iedere professional is zich daarvan bewust. Daarom is het up-to-date houden van kennis essentieel om slachtoffers goed te kunnen begeleiden en adviseren. De combinatie van leuk en leerzaam is terug te vinden in het programma van De Letselschade Academy. op woensdag21 oktober wordt een inspirerend cursusprogramma samengesteld. Door een cursus te combineren met een bezoek aan Support en het LetselschadePAVILJOEN, sla je drie vliegen in één klap: kennis vergroten, ontmoeten en ervaren.
Klik hier voor meer informatie over het cursusaanbod. 

 

Exposant
Heeft u interesse om als exposant op het LetselschadePAVILJOEN deel te nemen? Stuurt u dan een e-mail naar info@letselschadenews.nl, zodat wij contact met u op nemen over de mogelijkheden.

 

Registratie
Om verzekerd te zijn van een toegangsbewijs is het van belang eerst te registreren via de site www.supportexpo.nl. Dit geldt voor alle bezoekers, dus zowel consument als professional. Vanaf begin februari 2020 is registratie mogelijk. Door middel van een zogenaamd stroommodel kan worden aangegeven welke activiteiten men wil bijwonen. Op het toegangsbewijs, dat men bij binnenkomst ontvangt, staat vervolgens nogmaals het programma waarvoor men zich heeft ingeschreven.